דירה ברמת גן, סגנון רטרו מודרני
הלבשת בית בסגנון רטרו מודרני מקובלת היום בעיצוב בתים מודרניים
משפחה, הורים לשני ילדים בגילאי 5- ו -7, ביקשו את הלבשת הבית בסגנון מודרני, שתכלול הרבה צבע ואווירה עליזה ותקרין נוחות. הם ביקשו, כי הילדים יוכלו להתרוצץ בה באין מפריע, שלא תהיה בסלון אווירה של בית מרקחת. הוסכם עם האישה על שילוב של גווני כתום תפוז עם גווני כחול לריהוט.
לפיכך, הסלון כולו הוא שילוב של כתום, כחול ולבן אוף ווייט. הספה הפינתית מרופדת בבד בכחול כהה, כך שגם ילדים בגילאים צעירים יוכלו לשבת עליה בהנאה מבלי לחשוש שכתמי אוכל או אחרים ייראו עליהם. כורסה אחת מרופדת בטורקיז כהה, בסגנון מודרני, בעל קווים ישרים נקיים. ואילו השנייה מרופדת בכתום, בסגנון רטרו מודרני. בהתאם, כריות בגווני כחול וכתום תפוז בהדפסים שונים סודרו לקישוט על הספה.
המטבח נמצא באותו חלל, יחד עם הסלון. לכן כיסאות דלפק המטבח הותאמו לצבעי הסלון. המושבים שלהם בצבע כחול, בדומה לצבע הספה הכחולה בסלון. ואילו רגלי הכיסאות מעץ אלון בהיר שתואם למזנון בסלון שעשוי מעץ אלון בהיר. מעליו טלוויזיה שטוחת מסך.
גוף תאורה ממתכת מוזהבת בתקרה הוא ממאפייניו של עיצוב בתים מודרניים. הוא משתלב כאן עם צבעי הסלון
צבע המתכת המוזהבת של התאורה המודרנית בתקרה תואם את צבעי הכתום-תפוז ולבן של הריהוט ושטיח הפסים. אליה נוסף גם גוף תאורה רצפתי בסגנון רטרו מודרני. הוא עשוי בצורת קשת מתכתית גבוהה, וממוקם ליד המזנון. תריס ונציאני עדין הותקן בחלל הסלון, מול דלפק המטבח. הוא עשוי מעץ בצבע בהיר, התואם את צבע מזנון העץ בסלון.
גם בחדר השינה השתמשנו בגוונים דומים לאלו של הסלון: שטיח פסים כתום לבן, כריות בגוונים שונים של כתום, תכלת ולבן. הקיר למראשות המיטה נצבע בתכלת אפרפר, ומנורות התקרה בתכלת ובכתום. שתי שידות כתומות על גלגלים לצדי המיטה, פשוטות למראה, פרקטיות מאוד ונוחות להזזה. הן משתלבות עם צבע המנורות הכתומות ועם שטיח הפסים כתום ולבן.
תריס ונציאני עדין מעץ בצבע שחור, מאפשר שינויים בכמות האור. אור זה חודר לחדר השינה מהחלון הגדול הנמוך, המגיע עד בסמוך לרצפה.
מעוניינים בשיחה או בפגישה אתי?
מלאו את הפרטים הבאים
